Прославление Cвет жизни (02:50)

Перший молитовний сніданок на Лубенщині

18.10.2023
17 жовтня на Лубенщині вперше провели молитовний сніданок. У заході взяв участь начальник районної військової адміністрації Сергій Сіряченко разом із заступником Євгенієм Сірченком.
 
Ідея проведення таких молитовних сніданків полягає у тому, що люди завдяки спілкуванню посилюють один в одному віру у краще майбутнє, з’являється загальна платформа для комунікації суспільства. Серед присутніх були представники різних церковних конфесій, міської, районної та обласної влади, бізнес, благодійники та волонтери.
 
Учасники помолилися за Україну, її захисників і захисниць, за всіх жителів нашої держави, які в нелегкі часи війни та випробувань кожен на своєму місці тримають стрій, словом і ділом підтримують ближніх.
 
Очільник району звернувся до присутніх: «Сьогоднішній молитовний сніданок дав усім нам можливість ще раз відчути єднання та спільно віддати шану тим, хто поклав своє життя, захищаючи Україну; кожній сім'ї, яка постраждала від дій загарбників; усім, хто зараз боронить нас від ворога та працює над відновленням звільнених територій. Від щирого серця дякую кожному учаснику цього заходу. Вірю, що наші молитви будуть почуті, а ми продовжимо спільно працюватимемо на Перемогу».

 





Версия для печати ...


Пошук по сайту