Прославление Cвет жизни (02:50)

Дипломи бакалаврам, сертифікати випускникам НБО

11.05.2017 Дипломи бакалаврам, сертифікати випускникам НБО

9 травня 2017 року в храмі церкви «Світло життя» відбулась визначна подія – випускники Міжнародного Університету "Бачення" філіалу церкви «Світло життя» отримали Дипломи Бакалаврів Служіння (практичної теології), а випускники Начальної Біблійної Освіти сертифікати про закінчення курсу..

Цей шлях для  всіх студентів був нелегкий, адже їм доводилося суміщати працю, навчання в інших навчальних закладах (для молоді), служіння в церкві, перемагати проблеми із здоров’ям, як особисті, так із рідними. Складна ситуація в країні теж створювала певний тиск. Але це був неймовірно благословенний час - поглиблення у Слово Боже та аналіз великої кількості літератури, віри та праці над письмовими роботами, підготовка до тестів і захисту дипломних робіт.

Особлива подяка в цей день звучала декану факультету НБО та Директору філіалу Церкви «Світло життя»  програми бакалавріату Міжнародного Університету Бачення, доктору служіння Д.А.Лаптєву за його незгасне бажання щоб кожен християнин мав фундаментальну теологічну освіту та проповідував натхненно Євангеліє Ісуса Христа.

На врученні дипломів та сертифікатів були  присутні почесні гості - директор Міжнародного Університету Бачення В.О.Гренчук, вручав дипломи та вітав випускників Президент Асоціації Євангельської Теологічної (Богословської)  Освіти у Латинській Америці (AETAL) Marcio Matta Atividades.

Сьогодні випускники Міжнародного Університету Бачення філіалу Церкви «Світло життя» є активними служителями не тільки в організації різних служінь в помісній церкві, але і на місії в різних куточках Полтавської області та за її межами.





Версия для печати ...


Пошук по сайту