Прославление Cвет жизни (02:50)

Відзначили Міжнародний день людей похилого віку

06.10.2019 Відзначили Міжнародний день людей похилого віку

Теплі обійми, усмішки на обличчях та щире спілкування. Так, у полтавській церкві «Світло життя» відзначили Міжнародний день людей похилого віку. Служитель церкви «Світло життя» Валентина Стадник говорить: всі повинні цінувати й шанувати те, що зроблено руками людей старшого покоління. Вони – могутня основа історії та втілення мудрості.

Валентина Стадник, служитель церкви «Світло життя» сказала наступне: Каждый человек имеет возможность прибыть сегодня, побыть в этом общении, послушать концерт, познакомиться поближе друг с другом, конечно, стать ближе к Богу. В молодости никто не задумывается, что старость очень близко, и она может стать благословением, а может и нет, человек может провести время дома в одиночестве, в проблемах, а может пережить новую жизнь, новое начало, приготовить себя к вечности, к встрече с Богом.

Більше десяти років ходить до церкви «Світло життя» пані Галина. Вона говорить: церква стала рідною домівкою для різних людей. У це велике свято відчуває турботу про людей поважного віку.

Галина Онипко: Это моя душа, это моя жизнь, это моя семья, Бог для меня это все. Вы знаете, это большая радость для людей, когда люди могут почувствовать заботу о себе, пришли, их тут встретили, окружили теплом, угостили, концерт.

З гарним настроєм на свято завітали і ці віруючі. Наголошують: тільки своїм ставленням до людей поважного віку суспільство демонструє свій рівень розвитку.

Олена Жолинська (незряча людина): Нам дають всі можливості, стараються допомогти і мені у цій церкві стараються допомогти і зручно.

Валентина Шиян: Здесь я познала Бога, я мало верила, а сейчас я и школу закончила и крещение здесь приняла и святого духа, участвую в прославление, мне очень нравится, я люблю Бога, люблю церковь, меня все любят здесь.

Церква об’єднує,- переконана пані Віра. Тут і гарне ставлення один до одного і підтримка.

Віра Лоїк: Настрій чудовий , я дуже люблю ходити у церкву, просто на крилах літаю, коли іду, я дуже багато отримала цілей і дуже люблю всіх.

Надія Гарбар: этот праздник особенный. Я прихожу, чтобы пообщаться со своими братьями, сестрами, для того, чтобы с ними служить Богу и людям. Праздничное настроение потому что мы с Богом.

Підтримує такі заходи голова Громадської ради при Полтавській ОДА Володимир Голуб. 

Вони прожили достойне життя і наше завдання для них світле і добре життя в цьому віці, коли люди прожили все – це головне наше завдання і ми повинні відноситися до цієї когорти людей з величезною повагою.

У цей святковий день для всіх присутніх влаштували урочистий концерт: для них співали відомі полтавські артисти, які подарували багато емоцій та чудовий настрій. А по завершенню концерту всіх чекав святковий фуршет та подарунки.

 





Версия для печати ...


Пошук по сайту